Despre KUIB

Un meniu garnisit cu preparate delicioase

Amator de gusturi vegetariene sau gurmand convins? Oricare ar fi preferințele tale, mereu găsești ceva pe gustul tău în KUIB.

O masă ca o sărbătoare!

Momentele de liniște și escapism sunt prețioase și nu trebuie neglijate. Adeseori ne lăsăm capul pe pernă și visăm la un loc unde să fim răsfățați și relaxați, departe de tumultul orașului. Locul unde să ne bucurăm de lucrurile simple alături de cei dragi, unde putem să ne distrăm acompaniați de o sticlă de vin bun și unde știm că gastronomia este cu adevărat o artă există și este mai aproape decât vă imaginați. Pentru toate acestea și încă pe atât, KUIB a luat ființă din dorința de mai bine.

La KUIB, cufărul cu amintiri însemnate este mereu reînnoit. Aici sperăm să aveți parte de experiențe memorabile, alături de familie, prieteni sau colegii de birou. Vă puteți începe dimineața cu o cafea tare asezonată cu brioșe calde, iar la prânz să savurați mâncărurile tradiționale românești și preparatele speciale create de maestrul bucătar. Cu ce vă puteți delecta? Avem atât de multe bunătăți, încât nici nu o să știți ce să încercați mai întâi! În plus, de două ori pe an revizuim meniul nostru și includem preparatele cele mai apreciate de clienții noștri, așa încât vom aprecia feedbackul dumneavoastră.

Atunci când vreți să vă prelungiți șederea în spațiul nostru de poveste, vă invităm să înnoptați la Complexul Piatra Șoimului, care dispune de o unitate de cazare de 3 stele. Mixul dintre arhitectura modernă și atmosfera caldă din restaurantele specifice părții de nord a Franței este piesa de rezistență a complexului nostru. Hotelul poartă cu mândrie Floarea Europeană pentru serviciile verzi oferite, care nu afectează mediul înconjurător.

Veniți alături de cei dragi să ne bucurăm împreună de clipe de neuitat!

Vă ispitim cu delicioasele ciorbe și supe tradiționale, mâncărurile moldovenești sau cu o inedite combinații culinare.

Pentru că ne place să vă îmbiem toate simțurile și să vă oferim momente de neuitat, vă pregătim uneori și seri tematice cu concerte live, acompaniate de un dans pasional și de o degustare de vinuri bune. Aproape că nici nu trebuie să meditați la organizarea unei seri minunate, pentru că o seară marca Restaurant KUIB este, probabil, unul din cele mai bune lucruri la care v-ați putea gândi.

Cochetul nostru Parc este alternativa elegantă de exterior a restaurantului KUIB. Puteți savura un ceai fierbinte sau o limonadă rece și să vegheați asupra celor mici, care se pot juca în spațiul special amenajat pentru ei. Aerul proaspăt de munte este mai mult decât un companion plăcut, el devine o amprentă a momentelor deosebite petrecute la KUIB.

În Complex Piatra Șoimului (hotel, restaurant, terasă și parc) nu sunt acceptate animalele de companie. Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag.

Program Restaurant Kuib:

Duminică - Joi 08:00 – 21:00 (ultima comandă)
Vineri - Sâmbătă 08:00 – 22:00 (ultima comandă)

Precizare: În intervalul 10:30 – 12:00 se poate servi un after-breakfast, care include brioșe, chec, lapte cu cereale, sandwich cu șuncă presată și cașcaval, dulcețuri, miere, unt, chifle și băuturi.

Rezervări telefonice la: 0735189107

Catering

Livrările au loc în Sinaia zilnic în intervalul orar 12:00-20:00, ne poți contacta la:
(004) 0244 310 302 sau (004) 0735 189 107

Unde ne găsești:

Rezervă o masă acum

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Abonează-te la newsletter

This field is for validation purposes and should be left unchanged.