Protecția Datelor

DECLARAȚIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINE

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Siteul web http:// www.piatrasoimului.ro aparține si este administrat de către S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L., companie românească, care poate fi contactată în următoarele moduri:

Telefon Recepție Piatra Șoimului: +40 244 310 302 / +40 732 127 737
Telefon Restaurant KUIB : +40 0735 189 107
Fax +40 244 310 301

e-mail: office@piatrasoimului.ro

la adresa:  Gârbovei Nr. 10C, Sinaia, Prahova 

Date fiscale: S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L.
CUI :RO11858485

      Reg. Com.:J29/427/2009
      Cont Bancar: RO28BRDE300SV19679623000
Asociația Națională pentru Protecția Consumatorului: 021/9551, http://www.anpc.gov.ro 

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protecția Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legislația română în vigoare, 

S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L își asumă prevederile legislative și se obligă să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumneavoastră prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicațiilor noastre web. 

Scopul colectării datelor precizate mai sus este cel declarat în secțiunea în care vă sunt solicitate datele dvs. și în funcție de opțiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din următoarele situații:

– pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor astfel încât S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L să vină în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor și pentru a furniza noutăți despre produsele și serviciile oferite;

– reprezintă livrarea, facturarea și comercializarea online de produse și/sau servicii incluzând facturarea și livrarea acestora;

– informarea cu privire la comanda plasată, produsele favorite sau incluse în lista de preferințe sau alertare;

– transmiterea newsletterului și a oferteler ocazionale;

– prestarea serviciilor de reclamî, marketing și publicitate.

S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate și manuale, destinate executării serviciilor către clienți, emiterii facturilor fiscale și a eventualelor garanții, colectarea creanțelor legate de acestea precum și rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfășurată de S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L.

Datele dumneavoastră sunt necesare executării serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creanțelor legate de acestea precum și rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfășurată de S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L.

Vă punem în vedere faptul că refuzul dumneavoastră poate determina imposibilitatea furnizării serviciilor/produselor sau opțiunilor selectate/comandate.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de care S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L și sunt comunicate numai următorilor destinatari:

angajații responsabili de site-ul web pe care ați efectuat transmiterea datelor dvs.,

transportatorilor pentru efectuarea corespondenței și a comunicărilor, 

terților implicați în îndeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației în vigoare, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a vă opune procesării datelor, dreptul de retragere a consimțământului sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Vă notificăm cu privire la faptul că orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către sc S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L la adresa de email office@piatrasoimului.ro sau prin poșta clasică la adresa Str. Gârbovei Nr. 10C, Sinaia, Prahova 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil pentru a remedia situația folosind datele de contact de mai sus.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Datele dumneavoastră nu pot fi transferate în străinătate decât în măsura în care terții implicați nu sunt din România și acest lucru este necesar în îndeplinirea scopului.

S.C. MONDO TUDOR INTERMED SRL

                    Administrator,

        Daniel – Viorel RĂDULESCU

Program Restaurant Kuib:

Duminică - Joi 08:00 – 21:30 (ultima comandă)
Vineri - Sâmbătă 08:00 – 22:30 (ultima comandă)

Precizare: În intervalul 10:30 – 12:00 se poate servi un after-breakfast, care include brioșe, chec, lapte cu cereale, sandwich cu șuncă presată și cașcaval, dulcețuri, miere, unt, chifle și băuturi.

Rezervări telefonice la: 0735189107

Catering

Livrările au loc în Sinaia zilnic în intervalul orar 12:00-20:00, ne poți contacta la:
(004) 0244 310 302 sau (004) 0735 189 107

Unde ne găsești:

Rezervă o masă acum

This field is for validation purposes and should be left unchanged.