Nuntă în KUIB

Un eveniment magic merită sărbătorit într-un cadru de poveste și cu oameni care se preocupă de tot, până în cel mai mic detaliu.

Nuntă în Sinaia

Vreți acea nuntă elegantă prin calitate și simplitate, ambientul clasic, dar în același timp modern, pregătit cu mult bun gust? Totul și încă ceva în plus se regăsesc la KUIB: locul unde timpul nu se măsoară în ore, ci în momentele petrecute alături de cei dragi.

Dacă panorama masivului Bucegi și aerul tare de munte vă inspiră în organizarea evenimentului perfect, Parcul Complexului este spațiul ideal pentru a organiza ceremonii în aer liber. Aproape 1000 mp se află la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de spațiul liniștit din cartierul artiștilor de altădată.

Atât în restaurant, cât și în Parcul Piatra Șoimului, se pot organiza welcome-uri în aer liber, cu un aer clasic sau tradițional, învăluite într-un miros proaspăt de pădure și verdeață.

Restaurantul KUIB este un spațiu special gândit pentru nefumători și un cadru de siguranță pentru cei mai mici participanți la evenimente – copiii. Terasa restaurantului este deschisă pentru cei care fumează, iar pentru serile răcoroase avem pregătite pături încălzite și călduroase.

Vă pregătim un meniu personalizat care vă oferă posibilitatea de a vă lăsa amprenta pe orice detaliu doriți. Maestrul nostru bucătar vă ascultă şi vă propune meniul, inclusiv bufet suedez, și apoi vă invită să-l degustaţi.

Ofertele noastre personalizate includ și pachetele de open bar cu băuturi răcoritoare sau alcoolice și oferte de candy-bar, pentru cei care vor să încerce și să aprecieze savoarea și dulceața preparatelor în casă.

Aranjamentul spațiului de eveniment este stabilit de comun acord cu clientul, adecvat meniului ales. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a ne asigura că evenimentele speciale sunt exact cum vi le imaginați. Suntem flexibili și colaborăm foarte bine cu firmele de evenimente propuse de clienții noștri.

Dacă vreți ca muzica să răsune încă o dată în cartierul lui George Enescu, într-un loc primitor și frumos amenajat, cu un meniu ales și servicii de calitate, vă invităm să ne contactați la contact@kuib.ro!

Vă invităm să consultați meniurile noastre de mai jos și să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine preferințelor dumneavoastră.

Meniuri

Vă punem la dispoziție mai multe meniuri tematice, în funcție de preferințele voastre. Iată-le:

V-am convins?

Hai să vorbim mai multe despre cea mai frumoasă zi din viețile voastre.

Program Restaurant Kuib:

Duminică - Joi 08:00 – 21:30 (ultima comandă)
Vineri - Sâmbătă 08:00 – 22:30 (ultima comandă)

Precizare: În intervalul 10:30 – 12:00 se poate servi un after-breakfast, care include brioșe, chec, lapte cu cereale, sandwich cu șuncă presată și cașcaval, dulcețuri, miere, unt, chifle și băuturi.

Rezervări telefonice la: 0735189107

Catering

Livrările au loc în Sinaia zilnic în intervalul orar 12:00-20:00, ne poți contacta la:
(004) 0244 310 302 sau (004) 0735 189 107

Unde ne găsești:

Rezervă o masă acum

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Abonează-te la newsletter

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
[instagram feed="187"]